Tietäisikö joku mistä Kuopiosta saa edullisesti (n. 2€/kpl) posliini nuppeja oviin tai muita sieviä "vanhan" olosia vetimiä? Saa tarjota muualtakin jos joku haluaa auttaa (maksan etukäteen vetimet ja postituksen) ja ihan oikeastikkin vanhoja jos jollain on ylimääräisiä, minulta kun puuttuu vetimet lähes jokaisesta kaapista/lipastosta ym.

Sitten miten saisin "vanhennettua" kirkkaat kullan väriset vetimet? Minulla on lähes koti laatikollinen kahdenlaisia vetimiä mutta kun ovat NIIN äklön kiiltäviä (ja jos joku tykkää niin voin vaihtaa osan muunlaisiin). Tykkäisin noista malliltaan mutta en kyllä huolitte käyttöön noin kiiltävinä. Pysyisköhän kilikili noissa? Entä voisiko ne ruostuttaa siihen tarkoitetulla aineella: Modern Options efektimaalilla (onko ekllään kokemusta ko. maaleista?). Tai jos joku  tietää jonkun muun keinon niin ilolla ostan vastaan.

1822522.jpg

Ja viellä missä Kuopiossa myydään jos jossain myydään uusvanhoja halppis pien kalusteita? Iisalmessa tiedän Maxi makasiinin mutta siellä ei ainekaan pari viikoa takaperin juurikaan ollut tarjontaa. Orivedellä Kodin Maskussa oli vaikka mitä kivaa ja jäi hippuiluttamaan yksi pieni kaappi, hyllykkö ja naulakko eikä sinne suunnalle nyt ole asiaa. Jos vaikka löytyisi käynti suunnalta. Viikonlopuksi lähden Siilinjärvelle, Juhannus vauva saa nimen sunnuntainna.