Varmaan on käynyt selväksi jos ei postauksistani niin kommenteistani että tykkään hirveästi vanhoista (ja uusvanhoista) kalusteista, pitseistä kaikissa muodoissa, ruusuista, tilkkupeitoista, räsymatoista, sini kuvioisesta posliinista, vanhoista aterimista, valkoisesta, vaalehakoista sinisen sävyistä, vaaleanpunaisesta ym. = kaikesta millä saa luotua romattisen tunnelman.

Tarkoitukseni oli esitellä viime viikkoina hankkimiani vaaleanpunaisia ja ruusuisia jutuja. Sain tämän yhden kuvan otettua kun kamera ilmoitti että paterit on lopussa. Yllättävää, kuinkas muuten, ainahan näin käy, vaihdoin uudet viimeksi kuvia ottaessani ja kameraani ei ole lupaa muiden käyttää???

1797103.jpg

No esittelen lisää kun muistan ostaa patereita. Sängyn toinenkin pääty on nyt maalattu. Ja huominen vapaapäivä olisi tarkoitus laittaa sinisen puuisen sohvan maalukseen. Ja jos tinniä riittää niin pesen muutaman maton ja jatkan työ huoneen, josta tulee Emma-Sofian huone, tyhjentämistä. Meidän huone tulee yläkertaan talon toiseen isommista huoneista. Meidän nykyiseen huoneeseen laitan "vieras" huoneen. Viikonloppuna on taas yö vuorot ja niiden jälkeen kaksi vapaapäivää jolloin jatkan mitä nyt en kerkeä.

Flunssa sitten meni ohi ennekuin kunnolla alkoikaan, kuume laski työvuoron aikana eilen.

Suuret kiitokset kaikille jotka ovat käynnistään jättäneet muistoksi kommentin ja iloisen mielen!