Kommentin no 3 jättänyt, eli

 

Liisa /mummon akkunalla kirjoitti 30.04.2011 - 19:23
Minä jo mietinkin että mitähän sinä oikein väsäät siellä päivät pitkät;) Kalenteria minäkin veikkaan.

Hauskaa vappua.

 

Koska Liisa on itsekkin hyvä ompelija ja tuunaaja niin arvonta palkinto onkin tällä kertaa jotain virkattua, josta ei kylläkään viellä kuvaa koska on kesken. Lupaan saada kuitenkin tällä viikolla postiin.

Ja vastauskin oli ihan oikein kalenterihan siittä on tulossa. En vaan ole kerennyt ihan loppuun astikka sitä viellä tekemään. Eilinen päivä meni kirppari kieroksella ja ammaus keikalla. Lupaan kyllä kuvan kun valmistuu. Ja muutamasta muustakin tuunauksesta jotka ovat valmistuneet siinnä rinnalla. Tänään päivä meni työvoimatoimistossa kahteen kertaan käydessä parin tunnin välein. Iltapäivällä piti tehdä toinen reissu kylälle jolloin aikaa meni poliiseja odotellessa ja illalla viellä kolmas reissu porukkaa kylälle viedessä.

Eilen oli ihan huippu kirppari reissu löysin kaikenlaista pientä kivaa mutta yksi löytö oli yli muiden. Naapurikaupungin kierrätyskeskuksen ilmaisista käsin virkattu peitto! Ihan ehjä takapuolella oli haaleaa punaista tahraa joka ei edes etupuolelle näy!

Tänään menin hakemaan kylältä tyttöjä ja parkkasin autoni tytön parkkiruutuun, pihasta oli lähössä toinen auto joten ajoin omani keulan nurtsikolle ja kuinkas ollakkaan päälle peruutti siltikin=(

Ja pakko viellä laittaa karvasista lapsista kuvaa. Viikonloppuna oli vanhempi tyttö koiransa kanssa kyläilemällä ja meijän kisu vanhus änkesi sulassa sovussa samalle kupille syömään. Pompula on ollut pitkään tosi huono syömään vaan jopa ruoka kelpasi Danin kanssa samalta kupilta, liekkö kateutta