...no kyllähän viellä kerkee alkamaan sataankin, kuten tänä kesänä jokapäivä.

Eilen tein Ylivieskassa joitain ihania ostoksia mutta koska en ole niitä kerennyt kuvaamaan esittelen joitain kirppari löytöjä...taas. Varmaan kohta kukaan ei tänne tule kun pelkkiä kirppari ostoksia on kaikki kuvat. No minä vaan tykkään kirppareilla kierrelä ja teen suurimman osan ostoksistani niistä. No tosin eilen kävin myös Tiimarin alessa, Jyskissä ja Kauniskoti Wilhelmiinassa. Voi mitä kaikkia ihanuuksia viimeksi mainitussa olikaan ja mitä kaikkia ihania ideoita sieltä nappasin mukaan, viellä kun olisi aikaa niitä toteuttaa.

1693689.jpg

Ompas liika valoisa kuva, toivottavasti tästä saa jotain selvää. Kuvassa näkyy myös peilipöytäni peiliä. Noita kynttilän jalkoja on kaksi toinen vaan jäi näemmä pois kuvasta. Tykkään hirveäsi noista lasisita kulhosta, pienestä lohkovadista ja suola sirottimista.

1693701.jpg

Tarjotin on ehkä kuitenkin liian "retro" minun mieleen ja varmaan päätyy jonkun muun kotiin (jos joku kiinostuu vaihtamaan johonkin niin ilmoittautukoot). Nuot pienet pyöreät sini-luonnonvalkoiset maljakot on huippu sievät ja kupissa kaunis kohokuvio. Kynttilä amppeli saa varmaankin valkoisen maalin pintaansa jos ja kun löydän siihen jostain sopivan lasin kynttilälle.

Mutta nyt on lähettävä viemään pikkukossit isolle siksolle hoitoon ja mentävä töihin.