Ollut matalakiitoa ja vatsatautia ym. niin että en ole paljon kerennyt päivittelemään. Tein kahdella peräkkäisellä viikolla mutkan Vilppulaan ja Kuopion kautta takasin kotiin. Noin vuorokauteen yli 800km ajoa.

Tänään tuunailin Halpa Hallin alesta parilla eurolla ostamastani kananmuna kaapista maustekaapin. Tietenkään en ollut ottanut ennen kuvaa vaikka muistin sellaisen ottaneeni. Tämä oli kuitenkin sellainen harmahtava, verkon takana oli kangas jossa painettu kanan kuva, samoin laatikossa nupin molemmin puolin oli kanan kuvat.

Poistin muna hyllyt ja laitoin tilalle yhden hyllyn. Ovesta purin umpi faneerin ja kankaan (samalla hajotin oven ja jouduin sen uudelleen liimaamaan kasaan). Maalasin valkoiseksi ja kiinnitin verkon uudelleen. Listat joilla verkko on kiinni uusin askartelu rimasta.

En jaksanut sisältä hakea ihania sini kuvioisia maustepurkkejani kuvaan, vaikka ajattelen niiden tuohon hyvin sopivan.

Maustepurkit%20015.jpg

Pari muutakin tuunausta on työn alla, mutta sää ja pähkinäpuun kovuus alkoi vastustamaan.

Ostoksiakin olen tehnyt mutta en ole jaksanut niitä kuvailla paitsi nämä: Kärkkäisen alesta ostin keskiviikkona pitsiposliinia, ja Mänttän Tokmannilta torstainna nuo ihanat säilytys purkit ja pitsiposliinit joissa siniset somiste maalaukset. Kuvissa näkyy vain osa noista kaikista ihanuuksista. Nyt pitäisi löytää viellä noihin sopiva leipälaatikko ja keksipurkki=o) Alunperinhän hippuilin pitsiposliinisia säilytyspurkkeja mutta nuot on aivan huippu ihanat.

Entuudestaan minulla on kynttilänjalat, kukkaruukku, pieni kantikas vati, koriste munat  ja -sydämmiä tuota pitsiposliinia

Tuo pienessä jalallisessa vadissa oleva kupu on oikeasti puisen juusto lautasen kupu jonka ostin kirpparilta kahdella eurolla ja kokeilin sopisiko tuohon.

Kuvia1.jpg

 Ja tässä toissaviikkosen Vilppulan reissun ostoksia: Löytyi Vilppulan löytö kulmasta hakemani neljäs ruusinen istuin tyyny (ja tietenkin paljon halvemmalla kun Tokmannin alesta) ja saman sarjan verhokappojakin ostin kaksi. Ihana ruusuinen naulakko ja iso musta valkoinen pöytäliina josta suunnittelin verhot ompevani. Äiti oli ostanut minulle viallä kaksi noita pöytäliinoja lisää. Korin suunnittelin leipäkoriksi kauniin kankaisen liinan kera.

Mummut%20002.jpg

Ihania kirppari ostoksiakin olen tehnyt yritän niitä keretä kuvaan piakkoin. Tosin osa niistä on viellä kovin salaisia=o)