Ennen esittelemättömiä tiloja taitaa olla myös portaikko ja yläkerran aula.

Lähetään kiipeämään rappuja ylös. Rappusilla on muutama riihimäen lasitölkki joissa patteri kynttilät. Tölkinsuussa pitsinauha. Jotain muutakin somistetta oli tarkoitus kehittää mutta en kerennyt. Ihmeellisesti ovat saaneet olla rauhassa paikoillaan.

Matkan varrella on nalleja seinän muodostamalla hyllyllä. Ja yksi noita naru viritelmiä joihin ihastuin ja tein heti useamman.

Myös tekemäni kaappi on nyt tässä portaikossa ja edelleen ilman verkkoa on ovi

Aulassa on kyllä tilaa mutta vinot katot, portaikko monta ovea keskellä töröttävä piippu jne. eli käytettävää tilaa aika huonosti kuitenkin. Kirjahyllyn vierestä ovesta mennään minun huoneeseen. Oven toisella puolen on syvennys jossa nukkekotini on mutta en ole siihen saanut sen muuton jälkeen edes kalusteita paikoilleen.

Piipun ja veskin väliin pistin verhon helpottamaan sisustamista ja ennenkaikkea säilytys ongelman poistamiseksi=o) Rukki syksyinen Huutonet ostos

Makuuhuoneen oven vieressä on tietokoneella uusi paikka (älkää olko näkevinänne tuotta johto viidakkoa=o(

Parvekkeen ovi on edelleen kiinni naulattu (ei kun ruuvvattu) joten sohva voi olla oven edessä. Verhot on ennen joulua tehdyt, teksti olisi voinut tulla matalemmallekkin, muuten kyllä tykkään näistäkin verhoista kovin.

Nyt lähden vähän maalailemaan ja ompelemaan kun on autuaan rauhallista miniän haettua muksut eilen taas Haapajärvelle. Kiitos Minna ja Saku!