Lauantainen kampauspöytäni sai tänään verhot, ihan vaan väliaikaiset jotka varmaan on siinnä hamaan tulevaisuuteen. Vaikka tuohon voi kyllä tehdä useammatkin kun ei ole kiinteät.

Pöydän pinta sai uuden verhoilun vanhasta pöytäliinasta jossa oli tahroja, siis kierrätyksen ilmaisista.

Sivu verhot, päällinen pallokuosista voileeta 1,5€.n verhot ja vuori on alapuoli tuplapussilakanasta jonka päälinen tilkkutyö kopassa, maksoi 2€

Peili odottaa maalausta, maksoi kirpparilla 2€

Ja tuunauspuolelta osa viimeviikkosia räpellyksiäni

Puukengät kierrätyksen ilmaisista sai päällensä valkoisen maalin, somisteeksi jonkun juhlien jäännös servetistä ruusuja ja halvasta (kirpparilta 50m/5€, ostin kaksi nippua ja tätä on meillä vähän joka paikassa, oli niin halpaa että raaskii tuhlailla) pitsistä rusetit. Kirjat myös ilmaisia maalasin kannet valkoisiksi ja niputin pitsinauhalla.

Sydänlaatikot 50snt ja samaa servettiä somisteena kuin puukengissä, myös yksi kirja sai ruusuja kanteensa, minulla on hirmuinen ruusu kausi menossa ja pastellivärejä tekee mieli tuhlailla, en vaan tiedä mitä teksin pastellivärisinä... parvekkeen tuolit vaaleanpunaisiksi?

Kello osin muovi punoksinen, faneri keskustainen 20 snt maksanut lautanen. Maalasin valkoiseksi , porasin reijän kellolle. Servetti ruusuja tähänkin ja toimiva koneisto 50 snt.n kirppari kellosta.

Toisista ilmaisista puukengistä oli jo pääliset ja pohjan kumit osin irti joten revin ne pois kokonaan, maalasin valkoisiksi. Numerot on printattu, kopioitu kalkkeeri paperilla ja kirjoitettu tussilla. Rusetti jotain jäännös kangasta, pitsi purettu jostain ja teksti rusetissa on printti.

10 sentin kaulin pääsi myös tuunattavaksi, teksti tehty kuin yllä, lusikka vanha alumiini lusikka kierrätyksestä. Maksoi 50snt/11kpl, ruusu tehty kierrätyksen ilmais korin tilkuista, pitsi samaa halpista.

Ja samaa "sarjaa" leikkuulauta, lusikka kiinnitety kuumaliimalla. Naru leikkuulaudassa oli alunperin

Pakko viellä lisätä kuva pikkuneitin kastelahjasta. Kellon on tehnyt appeni ja kirjaillut anoppini. Kehykset visakoivua, sorry huono kuva