Reissu meni hyvin, Tampereella en tosin kerennyt käydä missään kaupoissa, hieman se jäi harmittamaan. Mutta tärkeämpää oli että kävin Saku poikani kanssa heidän isäsnsä 88 -vuotiaalla Marijetta tädillä kylässä. Olin hänet nähnyt viimeksi n.23 vuotta takaperin.

Poikkesimme myös äidilläni Korkeekoskella ja sain viherkasveja, ison pastilli räsymaton ja kivan metalli amppelin. Ja lainasin mekon häihin joihin olemme menossa parin viikon päästä.

Eilen käytiin Kuopiossa, muutaman pienen kirppari löydön tein ja Sokokselta ostin ihania kukallisia peltipurkkeja ja sinisen peltisen kolmiosaisen lokerikon (mikähän tuon nimike oikeasti olisi?). Tiimarin alesta ostin pari puista kahvallista laatikkoa, ruusu astiastooni lisäystä, pari peltipurkkia ja ison lasisen kulhon joka saa toistaiseksi ajaa lasikuvun asemaa kunnes löydän (lue raaskin ostaa) sellaisen oikean.

Mutta hei kertokaapa miten ompelen valaisimen varjostimille huppuja? Monessa blokissa on aivan ihania ja koska minulla on iso pyykkikorillinen kirppareilta ostamiani jalkalamppuja joissa on tosi tyhmiä varjostimia niin ajattelin että josko olisi helpoin uudistaa huputettuna?

Mutta nyt on alettava suunnistamaan töihin.

1693709.jpg