Muistaakseni toissakesänä kahden Kellogg´s muropaketin ostaja sai kaupan päälle Kellogg´s Vintage mukin tai murokulhon (viime kesänä peltisen säilytyspurkin muroille).

Kerkesin kerätä kaksi mukia, nämä vaaleansini sävyiset

Kulhoja ei ollut tarjolla meidän suunnalla (ei tosin mukejakaan kun Halpa Hallissa), Kuopion reissulla Iisalmesta ostin muroja vaikka en olisi tarvinnutkaan, ajattelin että kyllä niitä kulhoja tulee meillekkin päin, vaan eipäs tullutkaan. Olisi pitänyt vaan raaskia ostaa muroja lasti jemmaan=(

Keväällä yhdellä Kuopion reissulla löysin Kiuruveden kirpparilta (joka todella on löytöjen paikka!) kaksi mukia lisää

Haluaisin ihan hirveästi noihin kolmeenkin mukiin samanlaisen kulhon... ja saa minulle tarjota mukejakin viellä pari jos näitä on viellä eri kuvalla? Minulla ei ole minkäänlaista mielikuvaa montako aihetta näissä oli. Ja jos näihin on olemassa matala lautanen niin sellaisetkin olisi tosi kivat saada.

Lisäksi ostaisin näitä pallo mukeja pari lisää saa olla vaikka puna palloisetkin sekä näihin sopivat kulhot ja lautaset jos on olemassakaan (oih Halpa Halliin oli tullut tuon tarjottimen sarjaan peltisiä säilytyspurkkeja vaan oli hinta mielestäni aika korkea).

Kangas varastojen siivous jatkuu edelleen, nyt kylläkin onneksi loppusuoralla, huh! Alkoi jo tuntuu että en saa niitä koskaan läpi käytyä, varsinkin kun osa oli pikkutuvan pervella jossa muutenkin oli tavaraa ihan hirveesti ja lämminä piisaa. Siellä ei jaksa millään olla kun korkeintaan puoli tuntia kerrallaan. Vaan jopa on hyvä mieli kun sekin on nyt siivottu. Seuraavaksi alkaa kirppari tavaroiden hinnoittelu minulla alkaa sunnuntaista kirpparipöytä Oulaisissa Justiinassa.