Oikeesti eikö nuot pyykit koskaan lopu? Vaikka kone pyörii jatkuvasti (meillä ei pyykäys masiinat kestä kun kaksi vuotta sen vuoksi) niin, aina on läjä odottamassa.

Kamera on edelleen hukka piilossa eikä tänään aivoni pelitä edes miettiä missä voisi piileskellä. Nukuin aamulla töistä tultuani kolme tuntia ja sitten Aku herätti kun piti saada pyörän renkaaseen ilmaa just heti, ihan pakosti. Kun olin raahautunut tallille, laittanut kompuran päälle, vaihtanut oikean pään, täyttänyt renkaan ja sammuttanut kompuran ja raahautunut pois olinkin jo niin hereillä että oli turha yrittää nukkua. Olen sitten siivoillut pyykkitupaa (kylppäri/kodinhoitohuonetta). Pitäisi kyllä mennä nukkumaan = toinen yövuoro edessä. Sitten onkin pari viikkoa seuraaviin yö vuoroihin.

Tässä pari tuunausta: harmi kun ei noiden laatikoiden läpikuultavat tekstit kunnolla kuvassa näy.

1713898.jpg

Kynttelikkö oli vihreä-punainen ja punainen väri tulee ainavaan läpi joten saanee jäädä vaaleanpunaiseksi. Sydämet oli punaisia ennen maalausta ja vaaleanpunainen pikkuruukku hurja oranssi, nyt näyttävät paremmalta. Roikkuvat Tiimarin sydämet saa viellä jotain tekstiä, ruuppuen siittä mihin sijoittuvat, lampetti on se vihreä jostain Kirppari postuksesta. Vaaleanpunainen tarjotin taisi olla joku jouluaiheinen ennen maalusta.

1713905.jpg