On hieman liian tukalan kuuma minun mieleen! Muutenkaan en jaksaisi siivota ja sitten viellä väkisellä tässä seisovassa kuumuudessa sitä teen=o(

No siivous edistyy mutta hitaasti.

Olohuoneesta pitää saada viellä muutama kuva lisää kun sain tavaroita paikoilleen mutta ensi hätään ruskea sohva uudessa kuosissaan. Koko uusi kuosi kierrätys materiaaleista rungon päälinen 2€.n päiväpeitto joka valitettavasti oli yhden hengen joten ei riittänyt kun rungon pääliseksi (jos jollain on tuollainen ylimäärisenä myynissä niin saa tarjota minulle kiitos)

Tilkkupeitto ja tyynyliinat maksoi noin 2€ yhteensä jos työlle ei laske hintaa. Sohvan selkänoja tyynyjen pääliset Ikean sängynalus korien vuorien kansi kankaat joita en ole käyttöön ottanut. Olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Helppoa, halpaa ja nopiaa. Rungon päälinen on helppo napata pois kun sohvan levittää ja pesuun, noin vaaliana saa varmaan pestäkkin usein.

Ensi viikon lopulla lähdetään reiluksi viikoksi reissuun eli minua saattaa nähdä Vilppulan suunnalla reilun viikon verran.