Eilinen vapaapäivä meni vinttikomeron siivoukseen jotta saan työhuoneestani tyhjennetyt parikymmentä banaani laatikollista kankaita ja muita käsityö tarvikkeita sijoitettua sinne. Kun joku ne viellä järjestelisi ja sinne kantaisi. Löysin vintiltä muutaman vanhan pikku jutun joita olen etsiskellyt. Pulla ja sämpylätkin tuoksui Sanna-Kaisa tyttäreni ansiosta joka avusti leipomalla ja auttoi viellä kalusteiden kantamisessa!

Emma-Sofian huone alkaa järjestäytyä. Enköhän viikonloppuna saa sen valmiiksi ja kuviakin. Sinne pitää viellä sänky vaihtaa ja tekstiilit mietiä. Edelleen meillä on eriäviä mielipiteitä tekstiilien väreistä=o)

Eilen hain työkaveriltani itselleni "uuden" sängyn 120cm runkopatjan, nyt siihen pitäisi löytää vaan päädyt jostain. Haaveissa olisi tollaset Jyskin päädyt jotka leveämpänä versiona vasta maalasin.

Tämän päivän ohjelmassa, ennen töihin iltavuoroon lähtöä on kantaa kalusteet minun huoneeseen yläkertaan. Viikonloppuna yö vuorot joten saattaa mennä alkuviikkoon ennekuin saan loppuun asti laitettua paikat kuntoon siellä. Ne kangaslaatikotkin kun pitää vintille saada kannettua. Aamulla olen jo viennyt yhden kuorman pois joutavaa kierrätyskeskukseen ja pari kuormaa ainakin odottaa.

Tälläsen ihanan kukka telineen hankin Hobby Hallista samalla kun Emma-Sofialle sängynpäädyt joita nyt ei siis edes laiteta neidin kamariin. Jos jollain on tarvetta niin kaksi 80cm.n metalli päätyä runkopatjalle olisi joutilaana. Voi kauhistus tota kuvan ympäristöä, nähkää vain tuo ihana jalallinen kukkakori!

1854531.jpg