Piti käydä Oulaisissa tänäänkin ja päätin ajaa takasin kotiin mutkan kautta suoraan. Kävin Kärkkäisellä kortti tarvikkeita ostamassa. Ale korissa oli paria erinlaista pääsiäis aiheista paperia ja vaaleankeltaista vellum paperia, edullisen vesiväri lehtiön ostin leimailu harjoituksiin

Papercraft lehden mukana tuli tuo ihana leimasin arkki. Fiskarsin kulmalävistäjä, paperi stumppi ja vesisäiliö sivellin on kait niitä perus tarvikkeita? Lisäksi ostin paketin tarrahelmiä ja teippiä. Niin ja muutaman toivoakseni kasvojen väritykseen sopivan värisen Derwent watercolor kynän (kokeilun jälkeen: ei osunut värit oikiaan=(.

Yhden pienen netti tilauksen tein myös ja muutaman ostoksen Koukuissa korteista myydään- ja ostetaan ryhmän kautta mutta niistä lisää kunhan ovat saapuneet esiteltäviksi. Ehkä minullakin viellä joskus on tarvikkeita enempi kun pari monitoimi korillista.

Huomenna hippuilin saavani laitettua askartelupaikan ja säilytystilan tarvikkeille, luultavemmin makkariin. Ja päällystettyä säilytys laatikot tarvikkeille.