Ihan kympillä keskeneräistä viellä mutta, en malttanut olla ottamatta muutamaa kuvaa näytille. Tämä on siis minun huoneeni. Päiväpeitto on ihan väärän kokoinen, mutta sopivampaakaan en omista. Verhot puuttuu viellä kokonaan, ovat niin hyvässä paikassa että en niihin päässyt käsiksi ennekuin saan muutaman laatikon tavaroita edestä pois. Ja sänky odottaa päätyä/päätyjä. Myös uudet yö pöytäni on viellä pikku-tuvan parvella. Tässä näkyy myös osittain aiemmin esittelemäni matala senkki joka on valkoisen maalinsa saanut, mutta yllättäin vetimet puuttuu viellä, laitan siittä paremman kuvan kunhan saan vetimet paikoilleen.

1884110.jpg

Tämän valkoisen lipaston päälle, tulee piianpeili jota en ole viellä edes esitellyt, kunhan saan sen maalattua. Tuossa pyykki korissa säilytän liinavaatteitani. Ja kuten näkyy kaikki pienet esineet on viellä pois, kovin alastoman näköistä.

1884112.jpg

Vitriini kaapin ostin rakennus aikana 50 mk.lla, se odotti monta vuotta aitassa maalaus inspistä, kun sitä ei kuulunut myin sen kaverilleni. Seuraavaksi se odotti Sirpan maalus inspistä heidän autotallissa josta sen pelastin takasin ja maalasin samana iltana kun uudelleen kotio toin. Aluksi se oli tuvassa astiakaappina. Oviin pitäisi lasit laittaa. Nyt se sisältää pienen pienen osan kankaitani. Työpöytäni on kirppari ostos viime syksyltä. Ja tuolini viiden vuoden takainen antiikki kirppis ostos Kaipolasta. Heppa oli niin surkean näköinen kirpparilla että toin sen meille eläkepäiviä viettämään, kiikkumista se ei enään kestä. Kukkapöytä nököttää surkeana ilman kukkasta.

1884111.jpg

Yksi nurkka on viellä NIIN kesken että siittä ei kuvaa tähän hätään tule.

Hyvää lauantai-illan jatkoa kaikille täällä vierileville ja kovasti kiitoksia kaikille kommentoineille. Minä kohta alan suunnistamaan työpaikalle yö vuoron viettoon.