Olen pari viikkoa touhunnut niin paljon että en ole edes blokiani kerennyt päivittämään. Olen ommellut, maalannut, laittanut yläkerran aulaan itselleni ompelu nurkkauksen, uudellen järjestellyt yläkerran aulan,kuistin ja tuvan jne. Ja voitteko kuvitella mulla alkaa maalattavat vähentyä aika pelottavasti. Varmaan pitäs lähtee kirppari kierrokselle, olisihan tuolla ostoslistalla vaikka mitä tarpeita tai sitten tallille jatkaan pienkalusteiden rakentelua... En vaan tiedä mitä rakentaisin kun sijoituskohteita ei tahdo olla niille.

Ai niin ja taas yksi maali juttu. Viime viikolla alkoi Helmi purkki olla lopuillansa ja soitin miehelleni josko toisi lisää. Toikin 1- litran. Tuijotin purkkia äimänkäkenä, mies kysyi onko maali väärää? Ei, ei vaan kannata ostaa näin pientä (ja kallista) purkkia kun edellinen 3l oli ostettu kuukausi takaperin. Käväsin sen sitten isompaan vaihtamassa seuraavana aamuna ja samalla sävytytin loppu kesästä ostamani värittömän (C- pohjan) Sadoluxin harmaaksi, voinee käyttää pohjamaalina tummissa kohteissa. Lauantainna sitten maali loppui ja otin uuden purkin esille. Huomioni kiinittyi erinlaiseen kanteen ja ajattelin (kerrankin minä ajattelin) vilkaista oliko maali samaa ja KÄÄK olin TAAS saannut C-pohjaa. Eikun eilen aamulla vaihtamaan se että pääsin jatkamaan. Ehkä mä nyt opin katsomaan itse mitä mulle ollaan myymässä enkä luota vaan myyjään.

Nyt en tahdo tietää mistä aloittaisin päivityksen. Mutta esittelen teille nyt meidän sisäkuistia parin kuvan verran. Pimeällä ja pelkällä salamalla otettuja kuvia mutta josko näistä jotain selvää saisi. Valolla otetuista kuvista ei saanut tänkään vertaa selvää.

Kun ulko-ovesta tullaan sisälle ja katsotaan oikealle näyttää jokseenkin tältä. Nalleja meidän kuistilla asustaa useita. Isomummuni vanha sohva tuvasta muutti tänne. Samoin tuo hervoton rehu. Taulussa wc.n ikunan vieressä lukee:

Eivät lapset isoina muista sitä, oliko kotona siistiä vaan sen luettiinko heille satuja.

Taulu on erääseen kilpailuun kälyni ideoima, puu työ appeni ja kirjoitus anoppini käsialaa.

Peltisen talo lyhdyn ostin Halpa Hallin ale korista parilla eurolla. Hieno =o) naulakko on oma idointini ja toteutukseni. Koukkuina verhon kokoamis nauhoille tarkoitettuja valurautasia koukkuja suoraan seinään kiinitettynä.

2072917.jpg

Ja vastakkaisella seinällä näyttää tältä:  Tuohon ikkunan alle tekisi mieli joku lipasto tai pöytä.

2072919.jpg

Ovien toisella puolella saman verran tilaa siitä ehkä toisella kerralla. Nyt siellä on maalausta odottavia tuoleja muutama eli kuvia kun saan ne edestä pois.