Piirustuksissa kyllä lukee kylpyhuone ja kodinhoitotila mutta, täällä ei kyllä paljon muuta tehdä kun pyykkiä pestään ja kuivatetaan joten pyykkitupa mikä pyykkitupa.

1936317.jpg

Tilaa on kiitettävästi, pyykinkuivatus on piilossa verhojen takana (jossa myös suihku, jota lienee minä viimeksi käyttänyt toissa kevät talvella leikkaushaavoja suihkutellessani).

Vanha patakaappi säilytystilana, saanut liinan vanhasta kotikutoisesta pyyhkeistä, joita myös emaliämpärissä. Ja minäkin pyykkilaudan omistan.

1936319.jpg

Lämminvesivaraajan vieressä avo kaapissa ja kaapin alla tasolla kaikenlaista tarpeellista, varsinkin nuo päälisen kahvipurkit, kahvimylly ja vaakahan on tottakait pyykkitupa tavaraa.

1936323.jpg

Toisella puolen sentään jo pyykkitupasempaa. Kuten näkyy naulakot on viellä hankinta asteella.

1936325.jpg

Siivouskomeron/ romukaapin ovessa roikkuu pikuusiskoni joskus kirpparilta ostama ja minulle antama ihana vanha esiliina, huomatkaa suihkuverho tanko tyyliin Marika. Katossa ruuvit joista tanko roikkuu narulla. Taustalla näkyy pyykin kuivatus tangon kiinikkeet. Koska täällä ei suihkutella (sauna lämmitetään joka ilta) verhot voi olla ja on puuvillaa.

1936342.jpg

Allaskaapin verhot lyhensin joskus ovettoman vaatekaapin verhona olleista ja kuten näkyy silitys ei ole lemppari puuhaani mutta, verhot näyttää oikeesti hyviltä ryppysinä. Pyyhekorina fanerinen siniseksi maalattu hedelmä laatikko joita meillä säilytys laatikoina siellä ja täällä, jokainen kaupassa näkemäni kulkeutuu mukanani.

1936335.jpg

Kiinostaa tietää käykö täällä oikeasti ketää joten laitampa pystyyn arvonnan jos vaikka innostaisi kommentoimaan. Kaikki kommentoineet on vastaus oikea tai väärä (ja oma porukka pysyy hiljaa) on arvonnassa mukana. Aikaa kommentoida on kuun loppuun asti. Toki olen kovin iloinen muihinkin postauksiin kommentoinneista mutta vain tässä olevat kommentit poimin arvontaan.

Eli mikä tämä aarteeni mielestäsi on?

1936331.jpg

Palkintona ainakin pala puuvillakangasta jossa kauniit vanhanaikaiset kuvat, (itse koristelin tyynyjä sillä) ja varmaan mukaan tulee muutakin kivaa. Laitan kankaasta kuvan kuhan huomenna päivän näöllä saan siittä selvemmän kuvan