Olen pari päivää siivoillut meidän tupaa (hitaasti vuosikkaan terrorin avustuksella) ja viennyt huonekaluja seinältä toiselle. Lopen palautuivat suunilleen samoille paikoilleen. Isommat muutokset on että tumma iso senkki muutti eteiseen ja sieltä peilipöytä tupaan ja minun huoneestani kirjahylly tupaan. Näytän myöhemmin mitä tilalle tuli minun huoneeseen. Oikeesti ei ole näin hämärää kuin kuvista luulisi, oikeastaan valkoisten kalusteiden ja vaaleiden tekstiilien kanssa yllättävänkin valoisan näköistä! Seinät EI ole noin tummat, johtuu vaan kuvaajan taidoistani (enään en voi syyttää kameraa) Leivin uunilta päin:

1913772.jpg

Ja isomman sohvan suunnasta:

1913774.jpg

Lähikuvaa Kirjahyllystä, yllättävää vetimet uupuu... Lasikupu on Tiimarin alesta ostetu kulho väärinpäin käännettynä. Sitä ainuaa aitoa kupua kun en pienen väen vuoksi tupaan uskalla laittaa.

1913776.jpg

Sininen sohva uudessa värissään. Isot tyynyliinat on ex anoppini siskon jäämistöä, käsin valmistettuja joskus 60 vuotta takaperin. Kuin myös alempana olevat kiikun pika pääliset. Virkatun peiton on äitini ostanut kirpparilta.

1913780.jpg

Tuo nurkka kaappi taitaa olla lähemmin esittelemättä, yritän muistaa joskus. Huomaa äiti kukat on viellä hengissä vaikka ovat meillä olleet jo pari kuukautta!

1913926.jpg

Ja viellä ruokapöytä. Pitäisi nämä tuolit maalata (ja pöytäkin, on edelleen hurjan oranssi) koska pöytä ei uutta kotia löydä ja kesällä ostamani tuolien selkänojat on liika matalat tähän pöytään.

1913944.jpg

Tuntuu että tämä huoneiden vaihtelu ei taas lopu milloinkaan. Nyt pitäisi vaihtaa pojat alakertaan koska Aku sai sedältään parvi sängyn jonka haluaa just nyt heti sängykseen. Yläkerran huoneet on niin matalat että tänne se ei mahdu. Ja koska minä en halua pöytä tietsikaa huoneeseeni joudun muuttamaan pojilta vapautuvaan huoneeseen. Siis tähän huoneeseen saa puhelimen tuonne toiseen ei. No eipä tule ajan köyttö ongelmia (ihan niinkuin niitä olisikaan).

Kiitos käynnistäsi, jos täällä nyt ketään käykään, kommenteista päätellen ei=o)